fbpx

Ako to tento rok spraviť správne?

Hovorí sa – ako na nový rok, tak po celý rok. Kiežby to bola pravda, aj čo sa cvičenia a stravovania týka. Na nový rok má každý silnú motiváciu niečo zmeniť.💪 S odhodlaním sa ľudia púšťajú do rôznych diét, tréningov, spaľovačiek a iných šialenstiev.

Koľko takýchto “nových začiatkov” máte už za sebou? A prečo nikomu motivácia nevydrží dlho? 🤷🏻

Novoročná motivácia je často viazaná na externé faktory. Ak sa výsledky nedostavia veľmi rýchlo, motivácia upadá.😕 Ak sa človek aj poženie do extrémov a výsledky prichádzajú, je to také trápenie, že motivácia upadá takisto.

Žiadna motivácia neprekoná návyk budovaný roky. Je to ako ísť hlavou proti múru. Chvíľu tlačiť vládzete, no onedlho vás tá hlava rozbolí.

Nechápte ma zle, novoročná motivácia je skvelá vec! Využite však odhodlanie na to, aby ste robili niečo, čo má zmysel. Budujte správne návyky. Prehodnoťte svoje hodnoty – to akým človekom chcete byť. Kde máte v rebríčku naozaj zdravie. Nastavte si jednoduchý plán, ktorý budete schopní dlhodobo dodržiavať. A ozajstné výsledky sa dostavia.

Zaujíma vás, ako si vybudovať tento rok správne návyky a nastaviť plán, ktorý vás niekam posunie, no nebude obmedzovať? 🤔Sledujte nás ďalej.🧐 Na túto tému chystáme nielen veľa príspevkov, ale aj skvelú ONLINE službu, ktorá vám pomôže vyriešiť vaše problémy – či je korona, alebo nie.💪