fbpx

Poviem vám malé veľké tajomstvo, ako schudnúť.

NIKOMU nehovorte, že chudnete.

Pamätám si, keď som ešte len začínala s trénovaním ľudí. Moja klientka mi povedala, že to, že chodí cvičiť vie iba jej najbližšia rodina. Ľudia, ktorých sa to bytostne dotýka. Manžel a deti. Nikto iný.

Vtedy som sa pousmiala. Dnes si iba hovorím, ako veľmi mala pravdu.🙏

Ďalej pokračovala v tom, že veľakrát cítila, ako jej ľudia neveria, že to zvládne a to ju neustále dávalo dole a utvrdzovalo v tom, že nie je dosť dobrá. 😕 Priznala, že málokedy cítila podporu od kolegov, svokry či kamarátok. Vtedy som jej tak spontánne a neuvážene povedala, že je asi obklopená nesprávnymi ľuďmi. Ona však argumentovala, že nie všetkých má možnosť zo svojho života dať preč. Pochopiteľne.

Neskôr som sa s tým stretávala tiež pomerne často. Klientky mi vraveli, že skôr ako by ich mal niekto podporiť sa stretli s pochybnosťami, úsudkami, rýchlymi závermi. Škoda, ale dobre. Otočme si to.

Predstavte si, že by ste mali jedinečný nápad, ako zarobiť množstvo peňazí a mať sa v živote skutočne lepšie. Vykrikovali by ste to všade okolo seba?🤔 Určite nie.

Preto ani o tomto svojom „nápade“ nehovorte nikomu, ak viete, že to nie je človek, ktorý by vás podporil. V tichosti si choďte za svojim. A nech za vás hovorí pohľad na vás. 😍