fbpx

Toto je makač

Patrí mu od nás veľká pochvala 🙂 

Klient sám prešiel skvelým pokrokom, keď sa mu podarilo zhodiť cca 20 kíl. Po tom, ako dlhšiu dobu stagnoval, sa na mňa obrátil s tým, že by to chcel posunúť ďalej. Zatiaľ sme dosiahli:
✔️ Odstránili sme bolesť driekovej oblasti chrbtice #ITguysproblems
✔️ Odstránili sme bolesť ramena #ITguysproblemstoo
✔️ Vybudovali sme viac než solídny silový základ #deadliftsdontlie (3x 160kg trap bar deadlift)

A pracujeme ďalej na budovaní sily a svalov, čo sa nám už veru pekne ukazuje.

Momentálne pre nás nie je dôležité zamerať sa na zhadzovanie tuku. Potrebovali sme prioritne vybudovať silu, odolnosť a zbaviť sa bolestí. Klient je silný, zdravý a tuku nemá až tak veľa. Počkáme do leta, potom z neho bude #beachboy 😀

Klient momentálne trénuje 3x týždenne skupinovo u nás + 1x cez víkend sám tak, ako sme to spolu prediskutovali. A keďže do tréningov dáva maximum, dbá aj na stravu, trpezlivo si ide za svojim a užíva si proces, proste to ide 🙂 Pri všetkej vážnosti, veľakrát klientom vysvetľujeme, že je dôležité nájsť si spôsob, ako si tú cestu užiť, nelipnúť na výsledkoch a neprísť tréning len rýchlo prežiť. Ak sa aj k svojmu procesu premeny budete stavať spôsobom „chcem to rýchlo mať za sebou“, nikdy sa do cieľa nedostanete. Z dlhodobého hľadiska sa budete len točiť v nekonečnom kruhu minimálneho chudnutia a následného priberania.

Ak ťa táto premena namotivovala…