fbpx

Online premena dvojnásobnej mamičky 

Aj takto môžu vyzerať výsledky za necelých 5 týždňov 👏😊 Pričom táto kompletná online premena je ešte len v procese.
Váha klesla zhruba o 4 až 4,7 kg
Brucho mínus 6 cm
Boky mínus 5 cm

Všetko sa dá krok po kroku, systematicky a dokonca bez trápenia a hladovania ☝️

Vieme ako na to aj vám to dáme ako na tácke, stačí dodržať to čo od vás vyžadujeme. Ale dodržať to, je tá ťažšia časť.
Práve preto už pracujeme aj s tvorbou návykov a stále viac sa v tejto problematike orientujeme. Lebo proces tvorby samotného návyku je kľúčový. Poznáme tú správnu cestu ako sa dostať do cieľa čo najrýchlejšie a najzdravšie.
A ak klient počúva a dôveruje nám výsledky sa rýchlo ukážu 🙂 To môžete vidieť aj na tejto Dankinej online šikovnej klientke 👏
Zmenili sme len stravovacie návyky, nastavili jedálniček a dali si 1 x týždenne 30 min.online konzultáciu ohľadne celého procesu premeny.
A výsledky prišli.
Váha najprv trochu klesla, potom chvíľu stála, dokonca šla mierne hore. Ale klientka len ďalej pokračovala a nehodila hneď všetko za hlavu. Dôležité je zotrvať na ceste.
NIKDY váha pri chudnutí lineárne neklesá a to si treba uvedomiť .

A ešte taký postreh ku stravovaniu. Táto klientka a mnoho našich klientov na začiatku ani len nevládzu zjesť porcie aké majú určené v jedálničku, lebo im prídu príliš veľké. A už to je znakom, že predtým niekde bola chyba. Často ľudia nie sú zvyknutí jesť nutrične správne vyvážené jedlá, ktoré ich reálne zasýtia a napriek tomu sú oveľa diétnejšie! A teda, ak jete v diéte správne vaša váha klesá a vy pritom absolútne nehladujete!

Ak ťa táto premena namotivovala…