fbpx

Tak ako dopadli tie Vianoce?

Budem hádať 🤔… Prečítal/a si si naše tipy a … aj tak to nedopadlo úplne podľa predstáv 😞. Žiadne prekvapenie. Na Vianoce sa totiž nedá pripraviť deň, ani týždeň vopred.

Prečo? 🤷

Za tak krátky čas sa nedá vybudovať konzistentnosť, disciplína, ani vytrvalosť. A to sú všetko kľúčové vlastnosti pre dlhodobé zvládanie seba samého – vrátane svojej váhy, kondičky, či sily. Povedzme si o tom pár slov…

💪 Konzistentnosť:
Niektoré veci chcú proste čas. A vybudovanie nejakého správneho návyku trvá minimálne 20-30 dní. Ako sa hovorí, ani Rím nebol vybudovaný za 1 deň.
💪 Disciplína:
Novoročné predsavzatia sú plné silných slov. Ak by ale motivácia stačila, každý by bol dávno FIT. Motivácia skôr či neskôr odíde. Čo vtedy? Vtedy zostanú správne návyky a disciplína.

Ako to teda riešime my s našimi klientmi a prečo majú skvelé premeny?

Dobre si uvedomujeme aj psychologickú stránku veci. Dlhodobo a konzistentne pracujeme na budovaní správnych návykov. Učíme ich vypĺňať tabuľky, sledovať si progress. Trénovať pravidelne. Dať si reálne ciele a čo je najdôležitejšie – splniť ich. Učíme našich klientov pracovať nielen na svojej fyzickej, ale aj psychickej stránke.

Ak chceš vedieť viac – napíš nám. Dohodneme si bezplatnú konzultáciu na Január a vysvetlíme Ti, ako tento rok ozaj splníš svoje predsavzatia.😉