fbpx

(Nie)Sme roboti?

„Mysli pozitívne, neustále mysli pozitívne, všetko dobré si pritiahneš!“ Aké jednoduché 😀 Prečo potom teraz nie som na pláži s (proteínovým :D) drinkom v ruke? Ale ono to tak nefunguje. A tak je to v poriadku. Veď nakoniec – čo by nás taký bezproblémový život naučil?

Nie sme predsa roboti!

Predstavte si, aké je ťažké pre nás trénerov počuť: „Mysli pozitívne, vyťaž z tej situácie čo najviac- keď nemáme príjem a účty platiť treba. Keď sme prišli o prácu tento rok na niekoľko mesiacov.

Nechcem na Vás vplývať negatívne. To za žiadnu cenu. Chcem vám naopak povedať, že je úplne v poriadku, ak si na konci dňa ľahnete s neistotou, ak sa necítite každý deň najšťastnejší na svete. Tak, ako je úplne v poriadku, ak aj v procese chudnutia siahnete po kúsku sladkej čokolády (ak to nie je celé balenie. ☺ )

Čo však nie je v poriadku, je na tejto ceste zotrvať. Ani dieťa sa nenaučí chodiť bez pádu,ale zároveň na tej zemi neostane ležať. Ani dúha na oblohe nie je bez dažďa, ale tiež neprší celý život.

Nedávno mi prišla správa od klientky:
„Mám pocit, že som úplne zlyhala. Že som zlá matka, manželka. Ostala som s deťmi doma, nestíham sa s nimi učiť. Nevládzem každý deň variť. Bolí ma celé telo. Bojím sa, že sa stanem alkoholičkou a už aj tá moja pevná riť akosi stráca tvar.“ 😀

Nebojte sa, nie ste sami. ☺️ Nebude to trvať večne 💪Chceme vás len trochu povzbudiť. Spravme dohodu 😜 My zatiaľ tvrdo pracujeme – upravujeme priestory a vytvárame prostredie pre váš ďalší rast a pre vaše ďalšie premeny.

Vy si zatiaľ každý deň si urobte malinkú radosť. 🥰 Dajte si kúpeľ, dajte si váš najobľúbenejší čaj, prečítajte si pár strán z nedočítanej knižky, choďte na prechádzku do lesa.

Ak vám chyba dávka motivácie, pozrite si zatiaľ premeny našich klientov (vašich spolutrpiacich) na www.ilovetobefit.sk Možno budete môcť makať znova skôr, ako sa nazdáte 😉