fbpx

Premena skupinovým cvičením

Naša klientka (42 rokov, matka 2 deti) si vyslúžila tričko a dva tréningy zadarmo. Budeme struční a zhrnieme to do holých faktov. Veľa slov netreba – stačí sa pozrieť.

Čo ale chceme vyzdvihnúť je klientkina pravidelnosť. Jej premena trvala 6 mesiacov. Z toho trvalo asi mesiac a pol, kým klientka prešla našim programom “Škola pohybu”. Následne pokračovala a 4 a pol mesiaca chodila na SKUPINOVÉ CVIČENIA. To najlepšie je, že počet tréningov, ktoré za tú dobu vynechala, by ste spočitali na prstoch jednej ruky.

Podotýkame, že do tohto obdobia spadajú aj letné prázdniny, dovolenky, či letné večery, ktoré väčšina ľudí trávi posedeniami s kamarátmi. No vynechať tréning? Taká možnosť pre klientku neexistovala. Výsledky nenechali na seba dlho čakať a krásna premena je na svete. Keď k tomu pridáme pravidelnú dochádzku, zaslúžila si naše makačské tričko bezpochyby. Možno to znie jednoducho, ale takáto poctivá dochádzka a takéto odhodlanie sa len tak nevidí. Sme na ňu hrdí. Nech teda slúži pre vás ostatných ako motivácia.

Poďme teda na zaujímavé fakty premeny:

  1. Drep z 25kg na 50kg
  2. Mŕtvy ťah s kettlebellom z 28kg na 48kg, a keďže ťažší kettlebell nemáme, prechádzame momentálne na trap bar
  3. Floor press zo 6 kg jednoručiek na 12 kg jednoručky
  4. Zhyby na hrazde zo 4 opakovaní s dopomocou odporovej gumy o sile 39kg na 6 opakovaní s dopomocou odporovej gumy o sile 18,5kg
  5. Hip thrust z 35kg na 65kg
  6. Klikovací test (maximum za 4 minúty) z 5 opakovaní na 24 opakovaní
  7. Bulharské drepy z 2x 3kg jednoručky na 2x 8kg jednoručky
  8. Kombinovaný čas planku (priamy plank na lakťoch + 2x bočný plank + priamy plank na rukách – bez prestávky) bol po cca 2 mesiacoch cvičenia na úrovni štandardu, momentálne je to 9 minút (2min.+2min.+2min.+1 min.)

Jedna radosť 
klientke gratulujeme. Nasledujúce ciele máme stanovené. Makáme ďalej, ideme si po nich 

Ak ťa táto premena namotivovala…